12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Olt Olt: Un copil de trei ani, rănit într-un accident rutier pe DN4

Olt: Un copil de trei ani, rănit într-un accident rutier pe DN4

-

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în județul Olt, pe drumul național 64, între localitățile Osica de Sus și Brâncoveni. Două mașini, un autoturism care circula de la Caracal spre Slatina, și o autoutilitară, care circula din sens opus, s-au ciocnit. În urma impactului, trei persoane, toate ocupante ale autoturismului, au fost rănite. Printre victime se află și un copil de doar 3 ani, care, potrivit primelor informații, a suferit un traumatism abdominal. Un bărbat de 30 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, excoriații și suspiciune de fractură de coloană cervicală, un alt bărbat, în vârstă de 29 ani, suferind o fractură la nivelul membrului inferior stâng. Victimele au fost transportate de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Olt și SMURD – Garda Osica de Sus la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.