21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE Olt: Accident cu cinci victime în Balș

UPDATE Olt: Accident cu cinci victime în Balș

Un accident în urma căruia cinci persoane au fost transportate la spital s-a produs vineri, în jurul orei 10.00, în Balș, județul Olt. Două autovehicule s-au lovit, pe strada Mihai Viteazul din Balș. Potrivit poliţiştilor, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei în curbă.
Cinci persoane, din cele șase câte se aflau în cele două autoturisme, au ajuns la spital. Două dintre acestea, cu răni mai grave, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. S-a intervenit cu cinci autospeciale ale SAJ și ISU Olt.
UPDATE: Maşinile implicate în accident sunt marca Matiz şi Dacia Break. Ramona D., de 31 de ani, din Balș, care conducea Matizul, a pierdut controlul asupra direcție de mers și a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Break condus regulamentar de un bărbat de 65 ani, din Craiova. În urma impactului mașina condusă de tânără s-a răsturnat. În autoturism se mai aflau sora geamănă a șoferiței, Lavinia D., mama acestora, Ligia D., 57 ani, dar și fratele lor, singurul care a scăpat nevătămat. În cea de-a doua mașină se aflau doi bărbați, de 65, respectiv 67 ani, care au fost transportați la UPU Slatina, suferind traumatisme diverse la nivelul membrelor.
Mama fetelor, cel mai grav rănită, a fost transferată la SJU Craiova, iar șoferița a rămas la spitalul din Slatina, după ce s-a solicitat transferul la Craiova, dar s-a motivat supraaglomerarea unității spitalicești doljene. Cele două au traumatisme cranio-cerebrale. Sora șoferiței, diagnosticată cu traumatism cranio-facial, a rămas la Spitalul Orășenesc Balș, spun surse din cadrul ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS