10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Polițiști agresați cu furca în timp ce interveneau pentru aplanarea unui conflict

Olt: Polițiști agresați cu furca în timp ce interveneau pentru aplanarea unui conflict

Doi polițiști chemați să intervină marți, 18 aprilie, în a treia zi de Paște, pentru aplanarea unui conflict în comuna Milcov au fost agresați cu furca, unuia dintre aceștia provocându-i-se leziuni care necesită îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 18 aprilie, polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost chemați să intervină într-un bar de pe raza localității Milcov, barmanul anunțând că un client provoacă scandal. Ajunși la fața locului, cei doi polițiști au fost agresați cu o furcă de cetățeanul aflat sub influența băuturilor alcoolice, unul dintre ei suferind leziuni care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale. „În fapt, s-a reţinut că, în cursul zilei de 18.04.2017, cei doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Olt, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au prezentat la barul SC TUDOR ELFY FRESH SRL Milcov, întrucât s-a cerut intervenţia acestora de către barman, ca urmare a faptului că o persoană de sex bărbătesc (inculpatul TA), provoca scandal.
În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A. a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale. Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că leziunea traumatică prezentată de către victima V.A.- agent de poliţie în cadrul I.P.J. Olt, a putut fi produsă prin lovire cu un corp ascuţit şi, ca distribuţie topografică, poate pleda pentru o leziune de apărare.“, precizează procurorii într-un comunicat de presă.
Vinovatul are 44 ani, este din localitatea Milcov, satul Ulmi, iar în antecedente are și alte fapte penale, inclusiv ultraj. Bărbatul a fost reținut miercuri-seară prin ordonanță a procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS