11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Niciun candidat pentru postul de inspecor școlar general-adjunct nu a promovat concursul

Olt: Niciun candidat pentru postul de inspecor școlar general-adjunct nu a promovat concursul

Inspectorul școlar general-adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Olt , Mariana Gheorghe și inspecorul școlar general-adjunct, Florica Grecu, s-au retras, ieri, după susținerea probei scrise, din concursul pentru obţinerea funcțiilor pe care le ocupă acum prin detașare, organizat la Ministerul Educației. Cel de-al treilea candidat, prof. Camelia Tița, consilier școlar, a promovat proba scrisă, în schimb a picat interviul.
„N-are importanță în ce moment s-au retras, le întrebați pe dânsele, nu fac eu comentarii. Cert este că ieri nimeni nu a promovat, nu e de glumă cu acest concurs“, a declarat inspectorul școlar general Felicia Man, membru în comisia de examen. Cele două adjuncte s-au înscris, toamna trecută, și la concursul pentru posturile de director, Gheorghe alegând în cele din urmă să nu se prezinte, în timp ce Florica Grecu l-a picat. Cele două pot fi, însă, menținute în continuare pe posturile de adjunct la Inspectorat, grație unei modificări a metodologiei. „Asta nu decidem noi, nu noi numim, nu facem propuneri. Pot fi menținute, pentru că acea prevedere din metodologie, din punctul meu de vedere discriminatorie, a suferit modificări. Nu este însă exclusă nici schimbarea din funcție“, a mai spus Man.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS