9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltMomente artistice prilejuite de sărbătoarea Mărțișorului, la Centrul Social din Grădinari - Olt

Momente artistice prilejuite de sărbătoarea Mărțișorului, la Centrul Social din Grădinari – Olt


Centrul Social Multifuncțional din Grădinari, judeţul Olt, al Arhiepiscopiei Craiovei a găzduit în această săptămână un spectacol – concurs, oferit de beneficiarii așezământului social. Evenimentul, organizat sub genericul „Primăvară, bun venit!”, a reunit peste 60 de persoane, copii și invitați. Activitatea a debutat cu o prezentare pe tema tradițiilor românești specifice acestei luni. Nu au lipsit poeziile și cântecele, căci copiii au încântat publicul cu un program artistic care au adunat aplauzele spectatorilor. La manifestare au participat, din partea instituțiilor partenere ale Centrului Social, prof. Loredana Costea, de la Școala Gimnazială Lungesti, și pr.Liviu Lazăr, profesor de la disciplina Religie în cadrul Școlii Ștefanesti, judeţul Vâlcea.
„Toate acțiunile organizate la Centrul social Grădinari, destinate beneficiarilor, sunt momente de bucurie și prilej de a-i reuni pe copii, părinți și reprezentanți ai instituțiilor partenere în acțiuni care arată, de fapt, roadele eforturilor noastre, ale dragostei ce le-o purtăm și implicării copilașilor în programele recreativ – educaționale ale Centrului. Le mulțumim invitaților, participanților și tuturor celor care contribuie la aceste rezultate pentru că ne arată cât de important este să fii solidar, să îți iubești semenii, să conștientizezi necesitatea gesturilor umanitare”, a subliniat pr. Costea Romică, coordonator al Centrului Social Multifuncțional Grădinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS