Acasă Local Olt Jandarmii în misiuni de ordine publică la Festivalurile din Olt

Jandarmii în misiuni de ordine publică la Festivalurile din Olt

-

Efective ale Jandarmeriei Olt asigură ordinea publică pe timpul desfăşurării evenimentelor cultural-artistice, organizate în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, în municipiile Slatina – (Evenimentul „Bucurie în mișcare”), Caracal – (Festivalul „Toamna Romanaților” ), precum şi în localitatea Curtişoara – ( Festivalul „Sărbătoarea Nucului”).
Jandarmii olteni, sprijiniţi de efective de poliţie, vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică și protecția participanților pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentelor, prin monitorizarea tuturor activităţilor, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice.

Jandarmeria Olt recomandă cetăţenilor:
– Să evite consumul excesiv de alcool;
– Să acorde o atenţie deosebită obiectelor personale, pentru a evita furturile din buzunare;
– Să nu lase la vedere în interiorul maşinii obiecte de valoare (genţi, poşete, telefoane mobile, etc.);
– Să respecte regulile stabilite de organizatorii evenimentelor.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.