21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltCampania "Bucurie în mişcare" la Slatina

Campania „Bucurie în mişcare” la Slatina

Evenimentul “Bucurie în Mişcare”, parte din caravana naţională cu acelaşi nume, va avea loc sâmbătă 1 octombrie, în centrul oraşului Slatina (zona Esplanadă), între orele 10.00 – 19.00. În cadrul evenimentelor “Bucurie în Mişcare” se promovează jocurile copilăriei, sportul şi competiţia în comunitate. Totodată, evenimentul este şi un spaţiu de promovare a unor tineri liceeni excepţionali care au luat parte sau urmează să ia parte la programul “Creatori de viitor”.
Evenimentul din Slatina este organizat de Asociaţia 11even Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina, Direcţia pentru Sport şi Tineret, Palatul Copiilor şi este susţinut de Kaufland România.
Agenda festivalului cuprinde mai multe zone de activităţi, derulate astfel:
Orele 10.00 – 18.30: Caravana “Școala de joacă” (activităţi pentru copii între 4-10 ani)  / Maratonul jocurilor româneşti (activităţi speciale pentru familie) / Competiţii sportive diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul, ştafete în saci, etc) / Cupa Bucurie în Mişcare la mini-fotbal
Orele 11.30 – 18.30: Demonstraţii oferite de Palatul Copiilor Slatina, Kangoo Club by Andreea Tudor, Zumba Fitness Slatina, Şcoala de dans MGV
Ora 19.00:  Tombola Bucurie în Mişcare (premii – seturi Bucurie in Miscare, skateboards și trotinete).
Proiectul ”Bucurie în mișcare” a pornit în anul 2012 în România și până în prezent a fost organizat în peste 20 de orașe, reunind zeci de mii de participanți. Evenimentul din Slatina încheie campania din acest an care a început în luna mai în Chișinău, a continuat apoi în Galați, Roman și Iași, iar în această toamnă  ajuns în Petroșani și Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS