20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un copil cu arsuri pe 80% din suprafața corpului a fost dus cu elicopterul SMURD Craiova la București

Olt: Un copil cu arsuri pe 80% din suprafața corpului a fost dus cu elicopterul SMURD Craiova la București

Un copil în vârstă de 5 ani, din comuna Cungrea (Olt), a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut într-o groapă cu boască, și a fost transferat cu elicopterul SMURD Craiova, la un spital din Capitală, informează gazetanoua.ro.

Copilul era în curtea gospodăriei cu bunicii săi, iar într-un moment de neatenție, a căzut într-o groapă cu boască – resturi vegetale încinse, rămase de la prepararea țuicii din struguri.

”Copilul în vârstă de cinci ani a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță olt, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au decis transportul său la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Capitală“, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonier major Alin Băsășteanu.

În cauză, și polițiștii au deschis o anchetă, urmând să fie anunțați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS