13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltSlatina: Au început lucrările de modernizare a străzii Cireaşov

Slatina: Au început lucrările de modernizare a străzii Cireaşov

Primăria municipiului Slatina a anunțat demararea lucrărilor de modernizare a străzii Cireașov. Proiectul presupune montarea de borduri pe 2.036 metri liniari, reabilitarea a 7.840 mp de trotuar, urmată apoi de operațiunea de frezare a carosabilului pe toată lungimea de aproximativ 26.400 m.p., ce va fi însoțită de turnarea unui dublu covor asfaltic: de 7 cm. și, respectiv, 5 cm. Ulterior urmează a fi amenajat un sens giratoriu la intersecția acestei artere cu strada Crișan.
Primul pas a fost demarat deja și constă în reabilitarea trotuarelor de pe această arteră. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 5.464.924 lei fără TVA. Lucrările sunt programate a fi terminate în cursul lunii iulie a.c.
După finalizarea tuturor lucrărilor în zona menționată, strada Cireașov – una dintre cele mai circulate zone periferice ale municipiului Slatina, va căpăta un aspect civilizat. În plus, prin realizarea acestui proiect, va crește siguranța în traficul rutier și pietonal pe întreg perimetrul menționat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS