5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltCod Galben fără probleme deosebite în Olt

Cod Galben fără probleme deosebite în Olt

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Olt a anunţat că până la această oră nu au fost drumuri blocare sau restricționate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile naționale și județene. Se acționează cu 132 de utilaje pe cei peste 1200 de kilometri de drumuri naționale și județene și se imprăștie material antiderapant, în special în pante și curbe. Din datele transmise de societatea care se ocupă cu distribuția energiei electrice, la această oră sunt zece localități nealimentate parțial cu energie electrică. Echipele operatorului se află în teren pentru remedierea problemelor.

Echipajele de poliție se află în teren pentru monitorizarea și fluidizarea traficului, iar celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătite să intervină în sprijinul populației, daca situația o va impune.

În ceea ce privește intervenția în situații de urgență, echipajele pompierilor olteni au intervenit pentru degajarea pomilor sau crengilor de pe șase autoturisme parcate, din Slatina și Caracal. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale importante.

În această dimineață, în jurul orei 06.30, pompierii Detașamentului Slatina au intervenit la un accident rutier cu victimă încarcerată. Evenimentul s-a produs pe Drumul European 574, în comuna Valea Mare, în accident fiind implicate un autoturism și un autocamion.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială complexă de intervenție și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față al autoturismului a fost găsit încarcerat, conștient. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din orașul Scornicești, a fost preluat de echipajul cu medic de la SJA, politraumatizat prin accident rutier și transportat la UPU Slatina. În accident au mai fost răniți trei bărbați, conducătorul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din comuna Cungrea, preluat conștient, cu traumatism cranio-cerebral, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din orașul Scornicești, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic și un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cervical. Victimele au fost transportate la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS