12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi tineri au ars de vii într-un accident la Corabia

Olt: Doi tineri au ars de vii într-un accident la Corabia

Doi tineri de 22 de ani şi respectiv de 29 de ani, din Corabia, au ars de vii în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un pom şi a fost cuprins de flăcări.
Tragedia a avut loc în jurul orei 4.00, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul de la Dunăre. Potrivit poliţiştilor rutieri care au ajuns la faţa locului, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la volan a tânărului de 22 de ani, care nu poseda permis de conducere.
„Tânărul, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Dolj, proprietate a unui bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune frontală cu un pom de pe marginea drumului. În urma impactului maşina a luat foc, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta faţă fiind găsiţi carbonizaţi. Iniţial, identitatea celei de-a doua victime nu se ştia, însă, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba tot despre un tânăr din oraşul Corabia, în vârstă de 29 de ani”, a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.
Ambele victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale maşinii, pentru descarcerarea lor fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la Garda Vişina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS