13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Selecţie pentru 800 de femei la cules de căpşuni în Spania

Olt: Selecţie pentru 800 de femei la cules de căpşuni în Spania

 Oltencele care îşi caută un loc de muncă pot participa la o selecţie pentru domeniul agricol (cules de căpşuni) din Spania, în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016, anunţă reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.Selecţia va avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016

spania

Sunt oferite opt sute de locuri de muncă persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni, data estimată de începere a lucrului fiind 15 februarie 2015. Timpul de lucru este 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră. Se lucrează 39 ore/săptămână împărţite în şase zile.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi plătibil la două săptămâni. Important de ştiut este că nu-i necesară cunoaşterea unei limbi străine. Din sumele câştigate, fiecare persoană va trebui să plătească 113 euro asigurarea socială şi contribuţiile datorate de 2%, impozit pe venit. Cazarea este oferită de către angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile primite în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul, cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Angajatorul este firma Surexpot Compania Agraria, cu sediul în Huelva, Spania.

Persoanele care au fost selectate şi au lucrat la firma Surexport în anul 2015 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie. Persoanele interesate şi care nu au depus dosar pentru muncă în străinătate (care au domiciliul în judeţul Olt), sunt aşteptate la sediul AJOFM Olt – Compartimentul EURES, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, Slatina, pentru depunerea dosarelor.

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexa 3 bis (tipizat), copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni, CV Europass în limba română (tipizat), copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare, adeverinţă medicală eliberată de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă, cazierul judiciar în original, care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi un dosar cu şină. Data limită de depunere a dosarelor este 1 ianuarie 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS