1.1 C
Craiova
luni, 24 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalOltTinerii care doresc să înființeze o afacere în județul Olt pot primi finanțare de 25.000 de euro

Tinerii care doresc să înființeze o afacere în județul Olt pot primi finanțare de 25.000 de euro

Castigator al competiei planurilor de afaceri 25000euro Voucher 25.000 euro
Organizatorii din cadrul proiectului „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” au redeschis ieri, 13 august 2015, concursul planurilor de afaceri, doar pentru județul Olt, în urma retragerii unuia dintre câștigători. Un viitor antreprenor va avea șansa să înființeze o afacere în județul Olt, cu ajutorul finanțării de maxim 25.000 euro primite în urma câștigării competiției.

Tinerii care doresc să înceapă o afacere în județul Olt și care nu au reușit să-și înscrie la timp planul de afaceri în cadrul proiectului „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” au acum ocazia să concureze din nou pentru o finanțare POSDRU până miercuri, 19 august, ora 14.00.

La acest concurs se poate înscrie orice persoană care dorește să înființeze o afacere în județul Olt, indiferent de județul în care locuiește acum. Participanții care vor concura pentru finanțarea POSDRU trebuie să aibă în vedere domeniile și codurile CAEN acceptate în proiect, dar și modul în care își întocmesc bugetul.

Aceștia trebuie să trimită planul de afaceri împreună cu documentele de înscriere (Copia CI semnatǎ, CV-ul, Declaraţia de angajament privind asigurarea cofinanțării semnatǎ, Declaraţia de eligibilitate, conflict de interese și angajament semnatǎ, Declaraṭia privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal semnatǎ, Declaraṭia privind evitarea dublei finanțări semnatǎ) pe adresele de e-mail:  [email protected], [email protected] și [email protected] până pe 19 august, ora 14.00. De asemenea, planul de afaceri, împreună cu actele de mai sus, trebuie trimise și în original pe adresa Consiliului Județean Ilfov, în atenția lui Tudor Vladâcenco – Proiectul „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri“, având ca dată a poștei 19 august.
Planurile de afaceri vor fi jurizate de specialiști din zona antreprenorială, de reprezentanții Consiliului Județean Ilfov și ai celor două asociații partenere, Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior, pe baza metodologiei concursului, iar câștigătorii vor primi finanțare de maxim 25.000 de euro pentru realizarea afacerii.
Metodologia, un model de buget, o schiță a unui plan de afaceri și alte detalii legate de concurs pot fi consultate pe site-ul oficial al proiectului, www.25000euro.ro
Despre proiect

Proiectul „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”. Proiectul se  desfășoară în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia (județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea), iar noile firme vor fi înființate în aceste județe. Totuși, concursul planurilor de afaceri a fost deschis oricărei persoane, din orice regiune a țării. Au fost targetați în special (dar nu exclusiv) tinerii între 18 și 25 de ani, studenții și femeile cu spirit antreprenorial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

​NATO trimite nave și avioane de luptă în Europa...

NATO trimite nave și avioane de luptă în Europa de Est.

ȘTIRI GdS