5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Primarul interimar al Slatinei a demisionat

Olt: Primarul interimar al Slatinei a demisionat

Mihaela Stana a demisionat atât din funcţia de primar interimar, cât şi din funcţia de viceprimar al Slatinei (Foto: olttv.ro)
Mihaela Stana a demisionat atât din funcţia de primar interimar, cât şi din funcţia de viceprimar al Slatinei (Foto: olttv.ro)

Mihaela Stana, primarul interimar al municipiului Slatina, a demisionat, informează jurnaliştii de la Eveniment de Olt. Aceasta a renunţat nu doar la atribuţiile funcţiei de primar, ci şi la mandatul de viceprimar. Mihaela Stana nu a putut fi contactată telefonic, dar informaţia a fost confirmată de Cristian Bircea, celălalt viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ. „Demisia a fost depusă în această dimineaţă. Este opţiunea dumneaei, din câte am înţeles motivele sunt de natură personală”, a spus Bircea.

Mihaela Stana a fost aleasă de consilierii locali slătineni în funcţia de primar interimar al municipiului, după ce edilul Slatinei, Minel Prina a fost arestat la domiciliu, din 15 martie, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Între timp, Prina a scăpat de arestul la domiciliu, fiind pus sub control judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS