17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Clubul nautic din Slatina va fi inaugurat la sfârşitul verii

Olt: Clubul nautic din Slatina va fi inaugurat la sfârşitul verii

(Foto: evenimentdeolt.ro)
(Foto: evenimentdeolt.ro)

Singura bază publică de agrement din municipiul Slatina, care se află la ieşirea spre Craiova şi la care se lucrează de doi ani, va fi inaugurată spre sfârşitul verii, undeva în luna august, scriu jurnaliştii de la adevarul.ro. Termenul iniţial pentru inaugurare fusese luna ianuarie a acestui an, însă lucrările au întârziat. Baza de agrement poartă numele de „Club nautic”, iar amenajarea sa, cu tot cu dotări, se ridică la suma de 34 milioane de lei, jumătate fiind din fonduri europene, jumătate de la bugetul local. Propriu-zis, proiectul prevede amenajarea unor facilităţi precum: ponton tip terasă-restaurant, un debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele, terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, volei de plajă, tribune, o zonă pentru escaladare/căţărare, spaţii pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare ş.a. Tarifele ce vor fi percepute pentru activităţile din incintă nu au fost făcute publice, însă se anunţă a fi destul de piperate.

Unul dintre motivele oficiale pentru care inaugurarea bazei a fost întârziată atât este reprezentat de procesul anevoios şi îndelungat ce trebuie respectat pentru efectuarea angajării personalului ce va deservi obiectivul. Autorităţile din Slatina caută să angajeze chiar în această perioadă personalul necesar funcionării bazei de agrement, respectiv 45 de persoane, care ar urma să ocupe posturi de paznici, casieri, funcţionari şi îngrijitori, antrenori, referenţi sportivi, fizio-kinetoterapeuţi, asistenţi medicali, salvamari, inclusiv un director de marketing.

Trebuie menţionat faptul că acest club nautic ar urma să fie funcţionabil tot timpul anului, nu doar în perioada estivală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS