24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Cros la Slatina cu ocazia Săptămânii Olimpice

Olt: Cros la Slatina cu ocazia Săptămânii Olimpice

(Foto: newstm,ro)
(Foto: newstm,ro)

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român va organiza un cros la Slatina, pe 11 iunie, cu ocazia Săptămânii Olimpice, anunță jurnaliștii de la Adevărul. Concursul, organizat în colaborare cu autorităţile publice locale şi judeţene şi instituţii de profil judeţene, va fi însoţit de premii pentru cei mai buni alergători.

Crosul ”Ziua Olimpică” de la Slatina se va desfăşura pe traseul Prefectura Olt – CEC Bank – sensul giratoriu de la Gara Slatina – retur, iar organizatorii se aşteaptă ca la linia de start să se prezinte cel puţin 400 de persoane. Înscrierile se fac la sediul Academiei Olimpice Române – filiala Olt, aflat la etajul 2 în clădirea Liceului cu Program Sportiv, persoană de contact fiind profesor Iulian Constantinescu.

Consilierii judeţeni au aprobat deja alocarea din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Olt a sumei de 3.000 lei pentru achiziţionarea unor materiale promoţionale: 100 de tricouri, apă plată tuturor participanţilor şi premiul pentru cea mai numeroasă familie participantă la cros, care trebuie să fie de minimum patru persoane. De asemenea, şi Primăria şi Consiliul Local Slatina vor contribui cu suma de 3.000 lei în vederea achiziţionării de materiale sportive, iar Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Olt va premia câştigătorii la categoriile de vârstă-juniori.

Academia Olimpică Română – filiala Olt va asigura tuturor participanţilor la cros tricouri şi diplome cu însemnele ”Olimpic Day” din partea Comitetului Internaţional Olimpic şi Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. În plus, aceeaşi instituţie va acorda diplome arbitrilor, organizatorilor şi câştigătorilor locurilor I-III la fiecare categorie de vârstă şi materiale promoţionale – şepci, brelocuri, fanioane cu însemnele olimpice.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS