Acasă Local Olt Olt: Mihaela Stana, realeasă primar interimar al Slatinei

Olt: Mihaela Stana, realeasă primar interimar al Slatinei

-

Mihaela Stana a fost realeasă primar interimar al oraşului Slatina, după ce prima hotărâre de Consiliu Local prin care ea a fost desemnată pentru această funcţie a fost revocată, scriu jurnaliştii de la olttv.ro.

Pe 2 aprilie, Mihaela Stana a fost desemnată de consilierii locali să preia atribuţiile primarului, după ce acesta a fost suspendat din funcţie din cauză că instanţa a decis să fie arestat la domociliu. Hotărârea de la începutul lunii aprilie a fost revocată pe motiv că nu s-a făcut cu voturile majorităţii consilierilor în funcţie, ci doar cu majoritatea aleşilor prezenţi la şedinţă. Astfel, la şedinţa de Consiliu Local de astăzi, consilierii au votat din nou ca unul din cei doi viceprimari să devină primar interimar, după ce Minel Prina aflat în arest la domiciliu a fost suspendat din funcţie. Viceprimarul Cristian Bircea le-a solicitat consilierilor să nu îl voteze pe el, ci pe Mihaela Stana. După votul consilierilor locali, Mihaela Stana a fost realeasă primar interimar cu 16 voturi pentru şi trei abţineri.

Hotârârea de Consiliu Local va merge spre avizare la Prefectura Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...