16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltŞapte persoane au fost rănite în două accidente produse în judeţul Olt în minivacanţa de 1 Mai

Şapte persoane au fost rănite în două accidente produse în judeţul Olt în minivacanţa de 1 Mai

În accidentul produs chiar de 1 Mai în comuna Dobrosloveni au fost implicate trei maşini
În accidentul produs chiar de 1 Mai în comuna Dobrosloveni au fost implicate trei maşini

Echipajul SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au acționat ieri în afara localității Optași, judeţul Olt, la un accident rutier soldat cu trei victime, eveniment în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor șoferului autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbi, județul Argeș, găsit conștient, cu hipertensiune și tahicardie, dureri torace anterior drept și excoriații la față, membrele inferioare și superioare. Ceilalți răniți, un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din localitatea Corbi-Argeș și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din București, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Slatina.

Vineri, pe 1 mai, prin numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier în comuna Dobrosloveni, sat Potopin, accident în care au fost implicate trei autovehicule. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, care au găsit la faţa locului patru persoane rănite. Membrii echipajului SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Rotunda, pasager al unuia dintre autoturisme, care a fost găsit conștient, cu hematom la cap și excoriații la nivelul feței. Pacientul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Caracal, ulterior fiind transferat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Craiova. În accident au mai fost rănite trei persoane – o femeie de 38 de ani din comuna Osica de Sus, un bărbat de 56 de ani din Slatina şi o femeie în vârstă de 20 de ani, din Caracal. Primii doi răniţi au fost transportaţi la UPU Craiova, prin CPU Caracal, iar cea de-a treia femeie a fost dusă la spitalul din Caracal, prezentând traumatism de coloană cervicală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS