Acasă Local Olt Olt: Bani pentru reabilitarea Spitalului din Slatina

Olt: Bani pentru reabilitarea Spitalului din Slatina

-

Medici-noi-la-Spitalul-Slatina-1024x607

Ministerul Sănătăţii a alocat peste opt milioane de lei pentru investiţii în aparatură şi reabilitarea a două secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, informează Olt Tv. Ca atare, banii alocaţi la începutul anului de la bugetul judeţean vor merge în reabilitarea clădirii principale, unde se află cele mai multe secţii, iar consilierii au aprobat rectificarea fişelor obiectivelor de investiţii la Neonatologie şi Pediatrie.

Ministerul Sănătăţii a alocat fonduri şi pentru un aparat RMN, astfel că pentru reabilitarea şi relocarea spaţiilor medicale din pavilionul central vor rămâne de la bugetul local şapte milioane de lei. În acest moment, se lucrează la studiul de fezabilitate pentru realizarea acestui proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

CNAIR a semnat contractul pentru îmbunătățirea siguranței traficului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a semnat contractul aferent proiectului „Măsuri de îmbunătățire a siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor cu calea ferată“ cu firma Vesta Investiment SRL, se arată într-un comunicat de presă.

Marius Baciu, ridicat de mascaţi după ce a aranjat mai multe meciuri

Marius Baciu, antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă). Asta s-a produs...

Incendiu pe Dunăre produs de o barjă încărcată cu bauxită

Pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs de o barjă încărcată cu bauxită. Barja circula pe Dunăre, și se afla între localitățile Chiscani și Tichilești.