(Foto: olttv.ro)
(Foto: olttv.ro)
(Foto: olttv.ro)

Primăria Slatina a instituit începând de astăzi sens unic de circulaţie pe mai multe străduţe din zona Aleea Înfrăţirii, în perimetrul mărginit de străzile Primăverii, Cornişei şi Crişan, informează Gazeta Nouă. Reprezentanţii municipalităţii au explicat că modificările au fost făcute în urma unor serii de consultări cu slătinenii care locuiesc în zona Aleii Înfrăţirii, iar Cristian Cismaru, city-managerul Slatinei, a explicat că studiul de trafic al primăriei a fost modificat de mai multe ori, în urma solicitărilor venite din partea cetăţenilor.

Administratorul public al Slatinei a precizat că până la sfârşitul lunii, municipalitatea va introduce circulaţie cu sens unic şi pe alte străzi din oraş. „Este un proces întreg al introducerii de sensuri unice pe străzile din Slatina. Următorul areal de străzi, pentru săptămâna 30 martie – 3 aprilie, este cel cuprins între străzile Crişan înspre Victoriei, Victoriei înspre străzile Păcii şi Trandafirilor. Va fi un singur sens dinspre Crişan către Victoriei şi mai departe către Păcii şi Trandafirilor”, a precizat Cristian Cismaru.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.