5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Înscrieri pentru proiectul privind amenajarea de spaţii verzi pe terasele blocurilor din Slatina

Olt: Înscrieri pentru proiectul privind amenajarea de spaţii verzi pe terasele blocurilor din Slatina

(Foto: piticu.ro)
(Foto: piticu.ro)

Proiectul Primăriei municipiul Slatina care prespune amenajarea de spaţii verzi pe terasele blocurilor începe în această primăvară, anunţă Olt Tv. Municipalitatea îi anunţă pe slătinenii interesaţi de acest program că cererile de înscriere se vor depune până la data de 31 martie, la Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat din Slatina, de pe strada Unirii.

La proiect pot participa blocurile, scările de bloc, precum şi clădirile ce aparţin ONG-urilor şi asociaţiilor non-profit care nu deţin şarpante şi a căror faţadă a fost reabilitată, municipalitatea urmând să realizeze hidroizolarea terasei. Reprezentanţii Primăriei Slatina au anunţat că au prins în bugetul pe anul acesta sumele necesare pentru derularea primei ediţii a acestui program.

Tot în această perioadă se fac înscrieri şi pentru programul de amenajare a panourilor fotovoltaice pe blocurile care au lift.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS