12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltVâlcenii au meci de „foc“

Vâlcenii au meci de „foc“

Formația CSM Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 11.00, în Zăvoi, în fața echipei ACS Poli Timișoara, acesta fiind derbiul rundei a treia din Liga a II-a, seria 2.
Preşedintele executiv al grupării oltene, Bogdan Medrea, a afirmat că o victorie ar fi foarte importantă în economia campionatului, ținând cont că ambele grupări aspiră la promovarea pe prima scenă. „Va fi un meci foarte important pentru noi, ne dorim foarte mult să-l câştigăm pentru a urca în prima parte a clasamentului şi pentru a dovedi că merităm să ne luptăm pentru promovarea în Liga I. ACS Poli Timişoara are un lot solid, cu mulţi fotbalişti de valoare, dar am mare încredere în formaţia noastră, ştiu că putem să câştigăm toate cele trei puncte. Sper ca echipa mai bună să câştige şi rezultatul să se decidă numai şi numai pe teren, fără orice fel de influenţă externă. Oricum, sunt convins ca va fi delegată o brigadă experimentată, având în vedere că este un derbi al seriei. Vrem doar un arbitraj echidistant, astfel încât fotbalul să fie în prim-plan și nu eventuale decizii contestabile“, a spus Bogdan Medrea, pentru site-ul oficial al grupării din Zăvoi.
CCA a delegat la partida CSM Vâlcea – ACS Poli Timișoara o brigadă formată din: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Dragoș Baluna (Bucureşti), Ciprian Petre Geambazu (Buşteni) și Marius Chițu (Târgovişte). Observatori au fost desemnați Mircea Ciglenean (Cluj) și Aurel Ionescu (Bucureşti).
Cealaltă reprezentantă a Olteniei din Liga a II-a, seria 2, FC Olt Slatina, va sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS