29.5 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Se intervine în continuare pentru stingerea incendiului din Svinița

(VIDEO) Se intervine în continuare pentru stingerea incendiului din Svinița

-

Pompierii din Mehedinţi continuă intervenţia pentru stingerea incendiului care se manifestă de aproape 24 de ore în zona localităţii Sviniţa, în Parcul Natural „Porţile de Fier”.

Pompierii beneficiază şi de sprijin aerian din partea MApN care a trimis două aeronave Spartan din care se aruncă apă asupra focarelor de incendiu.

„Se intervine în continuare pentru stingerea incendiului manifestat la litieră în zona localității Svinița. In acest moment, se intervine terestru pe trei sectoare de stingere cu 3 ofițeri și 49 de subofițeri din cadrul ISU Mehedinți, 3 autospeciale de stingere și un autocamion, iar aerian se intervine cu un elicopter Black Hawk (271) din cadrul IGAv, care, până în acest moment a efectuat șapte aruncări cu apă asupra focarelor de incendiu.
Alături de pompierii din cadrul ISU Mehedinți, la intervenția pentru lichidarea incendiului participă 45 de lucrători din cadrul Ocolului Silvic Orșova, 5 rangeri ai Parcului Natural „Porțile de Fier”, voluntari și 10 jandarmi din cadrul IJJ Mehedinți“, potrivit ISU Mehedinţi.

Până acum, au fost mistite de flăcări peste 100 hectare de pădure.

Citeşte şi: Gorj: A blocat o stradă cu un cort de evenimente şi s-a ales cu dosar penal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atletism / Situaţie incredibilă în echipa României! O atletă...

Atleta română Florentina Iușco nu va putea concura la...

ȘTIRI GdS