13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Cadavrul tânărului dispărut duminică a fost găsit în Dunăre

Mehedinţi: Cadavrul tânărului dispărut duminică a fost găsit în Dunăre

Pompierii mehedințeni au reluat, în această dimineaţă, căutările pe fluviul Dunărea. Asta după ce un tânăr a fost dat dispărut duminică, 18 iunie.

Trupul fără viață a tânărului Păcălă Cătălin Gabriel, în vârstă de 18 ani, a fost găsit la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea. 

”Timp de două zile, pompierii militari au efectuat căutări la suprafața apei cu două ambarcațiuni. De asemenea, au fost făcute căutări și în mediul acvatic, sprijiniți de scafandrii din cadrul ISU Dolj și ISU Caraș.

Astăzi, la solicitarea IPJ Mehedinți, pompierii mehedințeni au desfășurat misiuni de căutare cu două ambarcațiuni. Persoana a fost găsită decedată la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea”, potrivit IPJ Mehedinţi.

Poliția a fost sesizată, pe 18 iunie, de un bărbat, din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că fiul său, Păcălă Cătălin Gabriel, de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii deplasați la fața locului au descoperit faptul că tânărul a lăsat telefonul mobil și documentele de identitate la domiciliu.

Citeşte şi: 5 monitoare noi pentru funcții vitale, în dotarea secției Pediatrie din Spitalul Județean Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS