19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat ucis într-o intersecție din Severin în timp ce traversa pe la colțul străzii

Bărbat ucis într-o intersecție din Severin în timp ce traversa pe la colțul străzii

Bărbat ucis într-o intersecție din Severin în timp ce traversa pe la colțul străzii. Un bărbat de 71 de ani a fost accidentat mortal într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin. Acesta traversa pe la colțul străzii. Deşi încă există marcaj rutier de zebră pe carosabil, trecerea de pietoni a fost desființată. Şoferiţa care a venit cu viteză nu i-a acordat prioritate.

Bărbatul a fost târât câțiva metri de către maşină, spun martorii, timp în care s-ar fi lovit cu capul de asfalt. Când au ajuns medicii de pe ambulanţă la el, bărbatul de 71 de ani era în stare critică, conform observatornews.ro

 „Pacient în stop cardio-respirator. L-am resuscitat, echipajul, aproape 25 de minute, şi n-a răspuns manevrelor“, a precizat dr. Cornelia Bernardi, medic SAJ. Locuitorii din zonă spun că pe unde a traversat bărbatul a fost trecere de pietoni. Între timp, a fost desfiinţată. Doar că nu ştiu prea mulţi asta, aşa că încă traversează pe acolo, mai ales că pe carosabil este încă trasată zebra.  

„Se pare că evenimentul rutier care a avut loc pe strada Mihai Viteazu s-a produs pe fondul neacordării priorităţii de trecere a pietonilor angajaţi regulamentar în traversare“, conform șefului Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin, Claudiu Berbec.

Şoferiţa a fost testată atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru cel de substanţe interzise. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS