0.9 C
Craiova
miercuri, 29 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalTransport agabaritic pe ruta Nădlac 2 PTF - Drobeta Turnu Severin

Transport agabaritic pe ruta Nădlac 2 PTF – Drobeta Turnu Severin

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 31.01.2023 – 06.02.2023 se va desfășura un transport agabaritic.

Traseul transportului este umătorul:

  • Nădlac 2 PTF – A1 –A6 – Varianta de Ocolire Lugoj – DN6 – Varianta de Ocolire Caransebeș– DN6 – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – Drobeta Turnu Severin.

Vehiculul transportă o confecție metalică.
Lățimea maximă a vehiculului este 3 m, masa totală 110,60 tone, lungime 28 m, configurație A4S8, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS