6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAvansări și numiri în funcție la ISU Mehedinți

Avansări și numiri în funcție la ISU Mehedinți

Într-un cadru festiv, astăzi, 29 noiembrie, premergător Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, șapte pompieri mehedințeni au primit noile grade militare, cinci dintre aceștia în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, iar doi ca urmare a promovării examenului de trecere în corpul ofițerilor.
Noile grade le-au fost înmânate de către inspectorul șef al ISU Mehedinți, colonel Florentin Dragomir, care i-a felicitat și le-a urat succes în carieră.

Un ofițer și patru subofițeri au fost avansați în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, aceștia evidențiindu-se prin bună pregătire profesională și comportarea demnă. Astfel, lt. Nistor Ramona a primit gradul de căpitan, plutonierii adjutanți Surdu Nicolae și Zorilă Gheorghe Cristian gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonierii majori Ciurlău Ionuț Sorin și Dobre Lucian au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant.
În urma promovării examenelor de trecere în corpul ofițerilor, subofițerilor Rușinaru Titel Elvis și Vucescu – Basarabă Ionel le-au fost înmânate gradele de căpitan, respectiv locotenent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS