10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor moldovean, dispărut dintr-un centru din Cluj, găsit în Severin

Minor moldovean, dispărut dintr-un centru din Cluj, găsit în Severin

Polițiștii din Drobeta Turnu Severin au procedat, ieri, la identificarea unui minor, care se afla în sensul giratoriu situat la intersecția dintre Centura Ocolitoare a Municipiului Drobeta-Turnu Severin și strada I.C. Brătianu.

În urma discuțiilor purtate cu adolescentul de 15 ani, din Republica Moldova, a reieșit faptul că acesta a fugit dintr-un centru, din municipiul Cluj.

În urma verificărilor efectuate in bazele de date, s-a constatat faptul că minorul a fost dat dispărut de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, la data de 24 septembrie 2022, acesta părăsind voluntar un centru din Cluj Napoca, de pe strada General Eremia Grigorescu.

Minorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, unde s-a stabilit că nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis nicio infracțiune, urmând să fie internat într-un centru de plasament.

S-a luat legătura cu Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi dispusă revocarea căutării la nivel național.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS