16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Prinşi conducând fără permis şi sub influenţa drogurilor

Mehedinţi: Prinşi conducând fără permis şi sub influenţa drogurilor

Poliţiştii mehedinţeni au depistat, ieri după amiază, doi conducători conducând fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii din Strehaia au depistat, ieri după amiază, un bărbat, de 35 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un moped pe DN 67A, în localitatea Cernaia, neînmatriculat sau neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot ieri după amiază, , polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șimian au depistat în trafic, un bărbat de 32 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 B, între localitățile Burila Mare și Devesel.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală din municipiul Drobeta-Turnu Severin pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS