16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a violat soacra

Mehedinţi: Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a violat soacra

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna mehedinţeană Bâlvănești, care și-a violat soacra ca să se răzbune pe soţie, iar apoi a dispărut, a fost găsit duminică spânzurat într-o pădure. Ţinând cont de starea avansată de putrefacţie, poliţiştii consideră că mehedinţeanul şi-a luat viaţa în ziua comiterii violului, informează Ştiripesurse.

Duminică seară, 7 august, trupul mehedinţeanului a fost găsit în stare avansată de putrefacție, la marginea unei păduri de lângă satul Pârlagele.

Acesta era spânzurat de un copac și purta aceleași haine ca în ziua comiterii violului. Drept urmare, ipoteza anchetatorilor este că și-a pus capăt zilelor la scurt timp după faptă, potrivit Antena3.

Bărbatul și-ar fi violat soacra ca să se răzbune deoarece fiica acesteia nu dorea să se împace cu el. Sub influența alcoolului, ar fi intrat în casa femeii de 71 de ani acesteia cu o sabie, a amenințat că o omoară, iar apoi a violat-o.

„La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au fost sesizați telefonic de către o femeie, de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale”, anunța Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți la acea dată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS