16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinoră căutată de poliţişti după ce a fugit dintr-un centru de ocrotire

Minoră căutată de poliţişti după ce a fugit dintr-un centru de ocrotire

O minoră, de 16 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, a părăsit voluntar centrul de ocrotire fără acordul cadrelor și nu a mai revenit.

La data de 27 decembrie a.c., ora 12.47, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de o femeie, reprezentant în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, cu privire la faptul că minora Diaconescu Violeta Irina, de 16 ani, din aceeași localitate, a părăsit centrul de plasament, fără acordul cadrelor și nu a mai revenit.

Minora nu este la prima plecare voluntară

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minora nu este la prima plecare voluntară, nu suferă de afecțiuni psihice și nu se află sub vreun tratament care îi pună viața în pericol.

Dispariția a fost sesizată în data de 27 decembrie a.c., fiind obținut acordul de mediatizare la data de 29 decembrie a.c.

Semnalmente: Persoana dispărută are 1,60 metri înălțime, păr roșcat, tuns până la umeri, ochi verzi.

În momentul plecării, minora purta pantofi sport, pantaloni tip blue jeans negri , bluză neagră, cămașă albastru cu negru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS