12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn pompier mehedințean - campion mondial la culturism

Un pompier mehedințean – campion mondial la culturism

Un pompier din Drobeta Turnu Severin, plt. adj. Albert Mufturel, a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 – 7 noiembrie în Spania.

Peste 1800 de sportivi, uniți de pasiunea pentru culturism și fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiții internaționale acerbe. Din lotul României, a făcut parte și colegul nostru, care a demonstrat, și de această dată, că munca asiduă și dăruirea sunt atribute esențiale în atingerea performanței, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepționale: două medalii de aur și o medalie de bronz.

Spiritul competitiv, dorința de autodepășire, pregătirea temeinică și susținerea emoțională l-au propulsat pe Albert în fruntea clasamentului, reușind să obțină titlul de campion mondial și campion mondial absolut la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years, 80 kg”, dar și medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

Mentalitatea de învingător s-a conturat odată cu începutul carierei profesionale, pe timpul intervențiilor în situații limită, Albert fiind, timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înființata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedințean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-și testeze limitele. S-a evidențiat și pe acest segment, reușind să devină șeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinți.

Dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să atingă cele mai înalte culmi ale succesului, pilonii acestuia fiind pregătirea asiduă, disciplina riguroasă, voința de fier și sacrificiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS