12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

La sediul Jandarmeriei Mehedinți a avut loc, ieri, ceremonia de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă al unității, între locotenent-colonelul Vasile Nicolae și colonelul Adrian Zanfir.

Locotenent-colonelul Vasile Nicolae a predat comanda unității după ce a exercitat, prin împuternicire, funcția de inspector șef, în perioada septembrie 2020-septembrie 2021.
În conformitate cu Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 10.09.2021, colonelul Adrian Zanfir a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef.

Activitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel Alexandru TOBĂ, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a ofițerilor specialiști din județele învecinate și a colectivului unității.
Colonelul Adrian Zanfir este absolvent al Institutului Militar de Infanterie ,,Nicolae Bălcescu”. Din anul 2006 își desfășoară activitatea în cadrul structurii de ordine publică, iar din anul 2007 este Șeful Serviciului Ordine și Siguranță Publică. Acesta a precizat că, împreună cu întregul efectiv al unității, își propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituție sigură si credibilă, aflată în slujba legii și a cetățeanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS