16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Două accidente rutiere în ultimele 24 de ore

Mehedinți: Două accidente rutiere în ultimele 24 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, la două accidente rutiere.

În cursul zilei de joi, un echipaj de paramedici din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în localitatea Bala de Sus. În urma accidentului, în care un ATV s-a răsturnat pe partea carosabilă, a rezultat o victimă conștientă, ce prezenta multiple contuzii la nivelul membrelor superioare. După acordarea primului-ajutor medical calificat de către paramedicii SMURD, persoana a fost transportată la spital.

Joi seara, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs între două autoturisme, pe strada Porțile de Fier din municipiu. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unui tânăr, conștient, care a suferit un traumatism la membrul inferior. După acordarea îngrijirilor medicale acordate de către paramedicii SMURD, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS