10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Petrecere întreruptă de polițiști la Șimian

Mehedinți: Petrecere întreruptă de polițiști la Șimian

Polițiștii Secției Rurală Șimian s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza localității se afla în derulare un eveniment privat cu participarea mai multor persoane.
Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul evenimentul, cu amenda în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, evenimentul fiind întrerup.

Polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Mehedinți cu suportul Jandarmeriei, Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și reprezentanți de la Protecția Consumatorului au intensificat activitățile de verificare a modului de respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 500 de persoane și peste 50 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.
În urma activităților desfășurate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale dintre care 24 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 6.000 de lei.
De asemenea, au fost verificate peste 40 de mijloace de transport în comun.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS