26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Mehedinți: Acțiuni în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță!”

Mehedinți: Acțiuni în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță!”

O nouă acțiune în cadrul campaniei de informare și prevenire „Vacanță în siguranță!” s-a desfășurat în localitatea Ponoarele din județul Mehedinți.

Pe lângă desfășurarea misiunilor  specifice de prevenire a faptelor antisociale, jandarmii sunt prezenți în zonele turistice sau în locurile  în care cetățenii doresc să desfășoare activități în aer liber,  pentru informarea și îndrumarea turiștilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor evenimente nedorite.

Pentru drumeții în siguranță și protejarea mediului,  jandarmii  vă recomandă să consultați prognoza meteo înainte de a pleca în drumeție, să vă echipați adecvat, dar și să alegeți traseele marcate. De asemenea, în cazul apariţiei dificultăţilor pe traseu sau al înrăutăţirii vremii, retrageţi-vă la cea mai apropiată cabană. Pe vreme rea (ceaţă, ploaie, furtună), deplasaţi-vă în grup compact şi, din niciun motiv, nu rămâneţi în urma grupului.

 În cazul apariției unei situații de dificultate sau de risc la adresa integrității, sănătății sau a vieții puteți solicita ajutorul  structurilor specilazate prin  intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

00:00:19

Mehedinți: Doi soți, cercetați pentru trafic de minori

Doi soți din Drobeta-Turnu Severin sunt cercetați pentru trafic de persoane și trafic de minori după ce ar fi exploatat prin muncă...

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.