12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞantaj cu poze compromiţătoare. Tânăr, prins în flagrant, în timp ce primea banii

Şantaj cu poze compromiţătoare. Tânăr, prins în flagrant, în timp ce primea banii

-

Poliţiştii municipiului Drobeta Turnu-Severin au prins în flagrant un tânăr de 24 de ani din localitatea Hinova în timp ce primea 200 de euro pentru face publice câteva poze compromiţătoare.

Din primele informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Mehedinţi, poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 30 de ani din localitatea Girla Mare este victima unui șantaj. În urma verificărilor efectuate și sub coordonarea procurorului de caz polițiștii au prins în flagrant, într-un local public de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin un tânăr de 24 de ani din localitatea Hinova în timp ce primea 200 de euro de la o ruda a victimei în schimbul unor imagini compromițătoare pe care acesta le deținea pe telefonul mobil.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că începând cu anul 2019 și până în prezent, bărbatul i-a solicitat femeii diferite sume de bani pentru a nu publica pozele pe reţelele de socializare, obtinand 1800 de euro de la aceasta.

Poliţiştii mehedinţeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, bărbatul fiind reținut pt 24 de ore iar astăzi vă fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS