Acasă Local Mehedinţi: Reţinut pentru furt şi conducere fără permis

Mehedinţi: Reţinut pentru furt şi conducere fără permis

-

Poliţiştii din Segarcea au reţinut un tânăr de 26 de ani, din Cujmir, judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
Cel în cauză ar fi pătruns, în noaptea de 3/4 februarie, într-un imobil din Segarcea, de unde ar fi sustras bunuri de uz caznic şi suma de 600 de lei.
De asemenea, tânărul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism prin comuna Valea Stanciului, deşi nu deţinea permis de conducere.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit un cuţit care ar fi fost sustras din imobilul respectiv.
Având în vedere materialul probator administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?