Acasă Local Mehedinţi/ Bărbat prins la volan cu 0,85 mg/l alcool pur...

Mehedinţi/ Bărbat prins la volan cu 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat

-

Un bărbat de 44 de ani a fost prins la volan de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea pe bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu strada Rahovei. În urma rezultatelor cu aparatul alcooltest a rezultat  o concentraţie alcoolică de 0,85  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii de la IPJ Mehedinţi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri, în trafic un bărbat de 44 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe bulevardul Carol I, în apropiere de intersecția cu strada Rahovei, sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii mehedinţeni au mai precizat pentru Gazeta de SUd că în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  o concentraţie alcoolică de 0,85  mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...