Acasă Local Acţiune de prevenţie a poliţiştilor mehedinţeni la Colegiul ”Theodor Costescu”

Acţiune de prevenţie a poliţiştilor mehedinţeni la Colegiul ”Theodor Costescu”

-

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat, ieri la proiectul „Cine sunt prietenii mei”  activitate organizată la Centrul de Agrement „Drobeta”, ca urmare a colabărării cu Direcţia Judeţeană pentru  Tineret și Sport Mehedinţi

La întâlnire au participat elevi de la Colegiul Național Economic ”Theodor Costescu”, din muncipiu, fiind derulate activităţi de informare în vederea prevenirii comportamentelor de risc şi a victimizării prin infracțiuni de bullying, cyberbullying, criminalitate informatică.

Totodată, polițiștii le-au transmis elevilor sfaturi privind siguranța pe internet, modalități de autoprotecție și de apelare la instituțiile abilitate ce pot oferi sprijin și consiliere. În cadrul acțiunilor preventive au fost diseminate materiale audio-video cu mesaje preventive și prezentări powerpoint.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.