21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Cercetați de polițiști în urma unui conflict

Cercetați de polițiști în urma unui conflict

-

Un bărbat de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin, a sesizat, ieri, poliţia că în timp ce se afla pe strada Eugen Mareș, a avut un conflict cu un tânăr de 23 ani, din Drobeta Turnu-Severin.
La faţa locului s-a deplasat patrula de ordine publică din zonă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict în timpul căruia apelantul a fost amenințat de celălalt bărbat. De asemenea, la sediul poliției tânărul a declarat că la rândul său a fost lovit de către apelant, în cauză, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.