17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat, azi noapte, în trafic un bărbat de 50 ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe strada Cicero, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,94 %0 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii orșoveni au depistat, azi noapte, un bărbat de 34 ani, din orașul Băile Herculane, județul Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.6/E 70, din municipiul Orșova, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Orșova unde a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală. Conducerea sub influența băuturilor alcoolice este una dintre cauzele producerii accidentelor de circulație.
Consumând alcool sau alte substanțe psihoactive, te pui în pericol pe tine, pe ceilalți participanți la trafic, dar riști să fii tras la răspundere contravențională, penală și după caz, la plata unor despăgubiri civile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS