Polițiștii Postului Greci au observat, azi noapte, un autoturism pe DJ 606D, în afara localității Greci, care prezenta avarii, fiind oprit într-un cap de pod, iar conducătorul acestuia se afla la volan și acuza dureri la membrele inferioare.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Strehaia, stabilind că șoferul de 37 ani, din orașul Strehaia, jud. Mehedinți, a condus autoturismul pe sectorul de drum amintit, din direcția loc. Bîltanele către loc. Greci, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.
În urma testării alcoolscopice, aparatul a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări s-a stabilit că acesta are permisul de conducere anulat. Din accident a rezultat vătămarea ușoară a bărbatului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgențe din Dr. Tr. Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a deschis un dosar ce cercetare penală.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.