Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Conflict aplanat de polițiști

Mehedinţi: Conflict aplanat de polițiști

-

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, azi noapte, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe strada W. Mărăcineanu are loc un conflict între doi tineri.
La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar din cercetări polițiștii au stabilit că un tânăr de 24 ani, în timp ce se afla pe strada W. Mărăcineanu, din municipiu, a fost lovit de un alt bărbat de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin, pe fondul unor expresii jignitoare pe care victima i le-a adresa unei rude a agresorului.
Persoana agresată a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi nu a dorit să formuleze plângere penală, rezervându-și acest drept.
În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.