Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, azi noapte, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe strada W. Mărăcineanu are loc un conflict între doi tineri.
La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar din cercetări polițiștii au stabilit că un tânăr de 24 ani, în timp ce se afla pe strada W. Mărăcineanu, din municipiu, a fost lovit de un alt bărbat de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin, pe fondul unor expresii jignitoare pe care victima i le-a adresa unei rude a agresorului.
Persoana agresată a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi nu a dorit să formuleze plângere penală, rezervându-și acest drept.
În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.