Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: 54 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele...

Mehedinţi: 54 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

-

Oamenii legii au reținut 13 permise de conducere și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 26.535 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi, totodată, îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.535 lei și au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 13 permise de conducere, 12 dintre acestea, fiind ridicate de polițiști pentru depășirea vitezei legale admise pe sectoarele de drum din județul nostru.

Astfel, 22 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 9 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 2 sanțiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor, iar 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Incendiu pe Dunăre produs de o barjă încărcată cu bauxită

Pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs de o barjă încărcată cu bauxită. Barja circula pe Dunăre, și se afla între localitățile Chiscani și Tichilești.