Oamenii legii au reținut 13 permise de conducere și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 26.535 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi, totodată, îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.535 lei și au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 13 permise de conducere, 12 dintre acestea, fiind ridicate de polițiști pentru depășirea vitezei legale admise pe sectoarele de drum din județul nostru.

Astfel, 22 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 9 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 2 sanțiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor, iar 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.