Acasă Local Mehedinţi UPDATE USR: Președintele filialei Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp...

UPDATE USR: Președintele filialei Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea pliante electorale

-

UPDATE: Potrivit I unor surs, „bărbatul s-a prezentat noaptea trecută la Secția UPU a Spitalului județean Drobeta Turnu-Severin, la ora 01.50, a declarat că a fost agresat de persoane neidentificate , nefiind necesara internarea. Politia municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat”.

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante electorale, potrivit paginii de Facebook a filialei USR, unde au fost postate și imagini cu Chiriac la spital, scrie Hotnews.

”Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori”, scrie sursa citată

”Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot pentru că ‘toți sunt la fel’, sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență?”, se mai spune în postare.

ȘTIRI VIDEO GdS