Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mehedinţi au depistat, în primele 4 luni ale anului, 31 de persoane dispărute și urmărite, 22 fiind dispărute de la domiciliu, dintre care 10 de minori, iar 9 persoane se sustrăgeau de la executarea unor pedepse privative de libertate.
Referitor la cele 9 persoane, 7 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, una era urmărită în baza unui mandat european de arestare, iar una avea sentință penală de internare într-o unitate medicală de specialitate.
De asemenea, în perioada analizată, polițiștii au mai pus în executare alte 40 de mandate emise de instanțele judecătorești, dintre care 20 au fost mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 mandate priveau sentințe de internare în unități medicale, iar 17 erau mandate europene de arestare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.