17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Şi tu poți deveni salvator! Se recrutează candidaţi pentru a deveni pompier

Mehedinţi: Şi tu poți deveni salvator! Se recrutează candidaţi pentru a deveni pompier

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinţi recrutează candidați care doresc să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, pentru a deveni pompieri.
Pentru Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs, în acest an, 50 de locuri, iar la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt disponibile 300 de locuri.
În funcţie de locurile scoase la concurs, tinerii, băieţi şi fete, care au domiciliul în județul Mehedinţi și doresc să urmeze o carieră militară, pot depune cereri de înscriere la sediul inspectoratului, până la data de 24 mai, pentru cei care doresc să urmeze Facultatea de Pompieri și până la data de 15 noiembrie, pentru cei care doresc să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.
Detalii privind procedura admiterii și repartizarea locurilor pe instituții și unități de învățământ se pot obţine accesând: Broșură admitere: https://bit.ly/2Vg4DGS, https://bit.ly/2LyFJCM sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul ISU Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS