Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Copil de 11 ani, identificat de polițiști, după ce a sustras...

Mehedinţi: Copil de 11 ani, identificat de polițiști, după ce a sustras bunuri dintr-o locuință

-

Polițiștii Postului de Poliție Cujmir au identificat marţi, 14 mai, un minor de 11 ani, din aceeași localitate, bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuință aflată pe raza satului Aurora, comuna Cujmir, județul Mehedinți.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe 10 mai, acesta a pătruns într-un imobil ce aparține unei persoane de 66 ani, din localitate, prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras aparatură electronică și electrocasnică, precum și o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit. Minorul a fost condus și internat într-o unitate specializată din municipiul Drobeta Turnu Severin.
În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.