12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Bărbat bănuit că a distrus porţile unei locuinţe şi a ameninţat mai multe persoane, reţinut

Mehedinţi: Bărbat bănuit că a distrus porţile unei locuinţe şi a ameninţat mai multe persoane, reţinut

La data de 14 mai, în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani, din comuna Jiana, județul Mehedinți, a sesizat prin plângere scrisă polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare despre faptul că, în seara zilei de 13 mai, în jurul orei 17.00, un bărbat de 40 ani, din aceeași localitate, aflat în stare de ebrietate, i-a distrus porțile de acces în locuință cu ajutorul unui obiect contondent și a pătruns fără drept în curtea imobilului, amenințându-l.
La faţa locului s-au deplasat polițiștii secției, care au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările care au determinat gestul bărbatului.
De asemenea, din verificări, polițiștii au stabilit că același bărbat, în timp ce se afla pe ulița satului Dănceu, comuna Jiana, jud. Mehedinți, a amenințat alte două persoane de 61 și 67 ani, din aceeași localitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore, în baza unei ordonanțe de reținere, iar mâine 16 mai, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS